Scary Movie 5 (BIO)

Biopremiär 14 juni 2013

Evil is coming. Bring protection.

Synopsis

Det är dags för den femte delen i Scary Movie serien och denna gången är det Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception och Black Swan som parodieras.
I rollerna ser vi bl.a. Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Simon Rex, Jerry O'Connell, Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear och Mike Tyson.

SCARY MOVIE 5 handlar om det lyckligt gifta paret Dan och Jody som börjar märka att bisarra saker händer efter att de tagit hem Dans brorsbarn som levt ensamma i skogen i tre år. Konstiga saker börjar snart även ske på Jodys jobb som balettdansös och Dans karriär som ap-forskare, de börjar misstänka att de är hemsökta av en demon. Tillsammans med några experter på demoner och flertalet kameror måste de snabbt lista ut hur de ska bli av med demonerna innan det är för sent.

Information
Biopremiär 14 juni 2013
Genre: Comedy, Horror
Land: USA
Regissör: Malcolm D. Lee
Skådespelare: Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Terry Crews, Ashley Tisdale, Kate Walsh, Simon Rex, Mike Tyson, Jerry O'Connell, Bow Wow, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Heather Locklear
Skriven av: David Zucker, Pat Proft
Originaltitel: Scary Movie 5 (BIO)
Svensk titel: Scary Movie 5 (BIO)
Längd: 86 min
Åldersgräns: 11 år